1

Téma: Layout pro archlinux.cz

zdravim,

uz dlouho jsem chtel neco udelat pro arch cz, nechci tady popisovat jak nynejsi stranky jaksi nefunguji a jak to vypada navenek. Nebudu kritizovat a radsi pridam ruku k dilu, proto jsem v ramci sveho cviceni vytvoril derivaci layoutu archlinux.org. V pripade zajmu se muzete podivat na muj soutezni navrh www.michlik.cz/arch/ pristup arch:testing. Nebranil bych se tomu, vytvorit redakcni system na vkladani clanku a novinek, popripade jinych informaci, ktere zde budou potreba. Timto bych chtel otevrit diskuzi ohledne webu archlinux.cz.

Veskere namitky a kritiky jsou vitany.. smile

2

Re: Layout pro archlinux.cz

Uz jsem to rikal na IRC, ten layout je peknej, osobne bych to nasadil hned (klerik slibil, ze si ve ctvrtek udela cas, tak to treba vyjde). Jinak k tomu CMS bych byl opratrnej, sem presvedcenej, ze tam nikdo nic vkladat nebude smile

3

tak uz jsme se s michlikem predbezne domluvili, jeste se chci domluvit s konquim, ktery si to vzal na starost puvodne ...
Jinak na CMS bych se taky radeji vykaslal,ale kdyz by se nasli lidi,tak proc ne ...

Open/save dialogy z GTK+ jsou vlastne jednoduchym IQ testem, ti co pochopili jak dialogy funguji - prosli smile
Kdyby se nekdo chtel jakymkoliv zpusobem podilet na strankach http://www.linuxgames.cz, tak piste...

4

stanger napsal:

Uz jsem to rikal na IRC, ten layout je peknej, osobne bych to nasadil hned (klerik slibil, ze si ve ctvrtek udela cas, tak to treba vyjde). Jinak k tomu CMS bych byl opratrnej, sem presvedcenej, ze tam nikdo nic vkladat nebude smile

No ja bych treba vkladal big_smile  hlasim se

Archlinux - 2007.08 (Don't Panic), Openbox + PyPanel
MSI Wind U100 Black US
Intel Atom  1,6Ghz 1GB RAM, VGA Intel 945GME 64MB, HDD WD 80GB SATA

5

Tak navrh je supr, jen bych trochu upravil barvy. Nynejsi mi prijdou az moc ostre (cista cerna proti syte zarive modre). Nevim, jak moc chcete, aby se to podobalo orig. strankam Archu, ale rozhodne bych nebyl proti pouzit stejne barvy, jako jsou tam.. (a vubec, co pripojit rovnou celej stylopis z archlinux.org wink )

6

joker806 napsal:

Tak navrh je supr, jen bych trochu upravil barvy. Nynejsi mi prijdou az moc ostre (cista cerna proti syte zarive modre). Nevim, jak moc chcete, aby se to podobalo orig. strankam Archu, ale rozhodne bych nebyl proti pouzit stejne barvy, jako jsou tam.. (a vubec, co pripojit rovnou celej stylopis z archlinux.org wink )

Souhlas

[i]Až mi bude tak sto deset, p

7

Co takhle p

8

ppeta napsal:

Co takhle p

Archlinux - 2007.08 (Don't Panic), Openbox + PyPanel
MSI Wind U100 Black US
Intel Atom  1,6Ghz 1GB RAM, VGA Intel 945GME 64MB, HDD WD 80GB SATA

Příspěvky [ 8 ]

Stránky 1

Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.